Danske Bank till nya lokaler på Östra Hamngatan

Danske Bank flyttar under andra kvartalet 2015 in i nya lokaler i större delen av fastigheten på Östra Hamngatan 45 i Göteborg. Tills dess kommer fastigheten att ha moderniserats och anpassats till dagens behov.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-01-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

– Vi satsar i Göteborg och flyttar samman våra storkunds- och specialistenheter, private banking samt kontoren för privat- och företagskunder som i dag finns på Södra och Östra Hamngatan till en och samma fastighet med ett mycket bra läge. Det är väldigt positivt för såväl kunder som medarbetare, säger Ann Krumlinde, vd för Danske Bank i Sverige.

Fastigheten kommer att genomgå en totalrenovering med bland annat interiör omvandling, förhöjt glastak, nya fönster och renoverad fasad.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Danske Bank som hyresgäst och samtidigt kunna anpassa en av Göteborgs mest centrala fastigheter till modern standard, säger Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration