Getinges huvudkontor till Aurora på Lindholmen

Medicinteknikföretaget Getinge flyttar till våren sitt huvudkontor från halländska Getinge till Eklandias nyproducerade kontorshus Aurora på Lindholmen.

Skriven av Nicklas Tollesson 2014-01-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Getinge – som har cirka 15 000 medarbetare globalt – hyr 1 300 kvadratmeter och ytan fördelas mellan huvudkontoret och ­affärsområdet Infection Control som etablerar ett nytt innovationscenter.

– Vi ser fram emot att flytta till nybyggda och moderna lokaler anpassade för vår verksamhet.

– Lokaliseringen ger oss närhet till förstklassiga akademiska institutioner samt de specialistkompetenser vi behöver för att expandera i linje med vår strategi, säger Johan Malmquist, vd för Getingekoncernen.

– Det är naturligtvis glädjande att kunna välkomna ytterligare ett starkt varumärke som Getinge till Eklandia och kontorshuset Aurora. I och med denna uthyrning är nu endast ett fåtal av ytorna i huset vakanta vilket stärker oss i vår uppfattning att Lindholmen är ett mycket attraktivt område för företag att flytta till, säger Hans Stridh, affärsområdeschef på Eklandia Fastig­hets AB.

Uthyrningen har skett i samarbete med Göteborgs Lokallots AB.

Hitta din nya lokal på Lindholmen!


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration