Hett restaurangkoncept till Sundbyberg och Kungsholmen

Fastighetsutvecklaren Tobin Properties har tecknat avtal med Hawaii Poké om att företaget ska etablera restauranger i Tobin Properties bostadsprojekt Arkaden i Sundbyberg och Etaget på Kungsholmen.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-11-25 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Hawaii Poké öppnar i Tobins lokaler.
Bild: Tobin Properties


Svenska Hawaii Poké öppnade sin första restaurang i juni 2016 och har i dag tre restauranger i centrala Stockholm. Expansionsplanen för ­Hawaii Poké är aggressiv och företaget har målet inställt på att öppna ytterligare sju restauranger under 2018 och tittar också på att i framtiden expandera utomlands.

– Samarbetet ligger helt i linje med våra expansionsplaner. Utan bra lägen är det svårt att driva tillväxt och genom Tobin får vi både bra lägen och möjlighet att verka i vackra, funktionella miljöer – och i hus som utmärker sig i området, säger Susanne Wallman, vd och grundare av ­Hawaii Poké.

Restaurangen i Etaget på västra Kungsholmen planeras att öppnas under december 2017 och i Arkaden i Sundbyberg under februari 2018.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration