Bravura - hjälper både människor och företag att växa

Som rekryterings- och bemanningsföretag hjälper Bravura både människor och företag att växa. För att kunna attrahera rätt kandidat till rätt arbetsgivare är den egna arbetsplatsen den givna utgångspunkten. Här berättar Otto Johansson, Chief Brand Officer på Bravura, och Niklas Larsén, Arkitekt på MER, om kontoret som är nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor.

Skriven av Redaktionen 2017-11-01 | Arbetsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Se nomineringen till Sveriges Snyggaste Kontor för Bravura

Kan ni ge exempel på hur lokalen är förtroendeingivande och trygg?

Att skapa en förtroendeingivande och trygg arbetsplats var centralt ur flera perspektiv. Bravura är ett rekryterings och bemanningsföretag, och vi vet att människor behöver känna sig trygga för att komma till sin fulla rätt – det gäller både våra egna medarbetare och de kandidater som besöker vårt kontor. Vi vet också att valfrihet är avgörande för att man ska känna trygghet. Därför har vi arbetat hårt med att skapa en varierad miljö som ger alternativ för de som vistas i lokalen.

Vi har också varit medvetet tydliga i design och layout. För att skapa den öppenhet som personifierar Bravura har kontoret minimalt med dörrar, men med hjälp av arkitekturen är det tydligt hur lokalen ska användas.

Förtroende- och trygghetsaspekten representeras också av att lokalen är så pass flexibel att den kommer att kunna utvecklas i takt med att Bravura gör det – det här kommer att kunna vara Bravuras hem för en lång tid och man kommer inte att behöva flytta bara för att företaget växer.
Artikelbild

Otto Johansson, Chief Brand Officer på Bravura, och Niklas Larsén, Arkitekt på MER.


Vad är ni mest stolta över på kontoret?

Det är svårt att välja ut en enskild detalj eftersom det är just helheten som både speglar och bygger Bravuras kultur, men ska man nämna något så är den vattenliknande metallväggen väldigt iögonfallande. Även träribborna i entrén är ett effektfullt inslag som skapar ett vackert skuggspel på eftermiddagarna.

Vad reagerar besökare på när de ser kontoret för första gången?

Den vanligaste reaktionen är att kontoret inte ser ut som man hade förväntat sig hos ett bemanningsföretag. Det är kaxigt och sofistikerat på samma gång med en riktig wow-känsla.

Hur ser en typisk arbetsdag ut på ert kontor?

Det är ofta högt tryck på lokalerna med mycket liv och rörelse – besök av kunder, kandidater och interna möten. Både konferens- och samtalsrum används flitigt. Många av Bravuras medarbetare är dessutom ofta ute på kundbesök, och därför är det extra viktigt ha en gemensam mötesplats där vi kan ses. Det är vanligt att man sitter i pentrydelen och jobbar mellan möten och det finns flera naturliga mötesplatser där man ses och pratar.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration