Convendum - möter behovet av aktivitetsbaserat arbete

Den 1 juli 2017 flyttade Convendum in på Kungsportsavenyn 21. Hela huset är vigt åt Convendums coworking- och kontorskoncept och är det första i sitt slag i Skandinavien. Här berättar de mer om sitt kontor som är nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor 2017.

Skriven av Redaktionen 2017-10-25 | Arbetsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild


Bild: Convendum


Se nomineringen till Sveriges Snyggaste Kontor för Convendum Göteborg City AB

Kan ni berätta mer om ert coworking- och kontorskoncept?

Vi möter behovet av aktivitetsbaserat arbete genom att erbjuda en modern arbetsplats som är anpassad för olika arbetsmoment och situationer. Lokalerna är inredda och utformade för att signalera professionalism och vara representativa. Detta kombinerar vi med en väldigt hög servicenivå från våra medlemsvärdar som hjälper våra medlemmar och deras besökare med allt de behöver.
Artikelbild


Bild: Convendum


Vad reagerar besökare på när de ser kontoret för första gången?

Idag är vi mobila, digitala och eftersträvar ett kontor som tillgodoser mer än bara en arbetsplats. Exempelvis är alla våra coworking spaces utrustade med concierge service, gym, café och takterrass. Man kan enkelt sagt säga att lokalerna fungerar mer som ett community och en mötesplats än ett traditionellt kontor. Detta upplever vi som väldigt uppskattat.

Hur ser ni på framtiden inom branschen?

Den traditionella formen av kontorsuthyrning är inte riktigt anpassad till det nutida företagsbehovet. Avtalstiderna är långa och flexibiliteten låg. Redan idag är verkligheten sådan att företag har svårt att se sina behov på ett års horisont. Vi tror starkt på dynamik och flexibilitet och på dessa områden strävar vi efter att ligga i framkant.
Artikelbild


Bild: Convendum


Ni öppnade i Göteborg i somras, hur går det?

Det stämmer, det är faktiskt en hel fastighet på Kungsportsavenyn som vi tagit fram tillsammans med Wingårdhs Arkitekter och Wallenstam. Det är verkligen spännande, då det är första gången vi kan erbjuda ett helt hus för våra medlemmar med alla de möjligheter det innebär. Reaktionen på vårt koncept har hittills varit väldigt positiv.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration