Combitech - specialanpassat till verksamheten

I juni 2017 flyttade teknikkonsultföretaget Combitechs verksamhet i Trollhättan in i ett nybyggt kontor som specialanpassats av hyresvärden Kraftstaden AB. Kontoret är nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor 2017 och här berättar Mats Hultman, Försäljningschef Väst, mer om vad som utmärker kontoret.

Skriven av Redaktionen 2017-10-25 | Arbetsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Se nomineringen till Sveriges Snyggaste Kontor för Combitech AB

Huset till kontoret har en mycket häftig arkitektur med en böjd glasfasad som vetter mot Göta Älv. Delar av huset hänger även ut över en ravin. Inbyggt i hela fasaden finns även LED-lister som gör att färgsättningen på huset går att ändra.

Kan ni berätta mer om hur ert kontor är specialanpassat till er verksamhet?

Vi arbetar i projekt som kontinuerligt går upp och ned i storlek, vilket ställer stora krav på flexibla lokaler. Detta har bland annat lösts genom att ha väggar som är lätta att flytta, samt en IT-infrastruktur som gör det enkelt att koppla in och flytta runt uppkopplingar till våra kunder.

Vi ville även skapa en yta där personal från våra olika områden träffas och umgås, genom att placera lunch- och fikarum på översta planet, där det även finns en stor takterrass har vi skapat en bra mötesplats som man naturligt söker sig till.
Artikelbild

Mats Hultman, Försäljningschef Väst Combitech.


Huset har en väldigt speciell arkitektur, kan ni berätta mer om den?

Det är ett inspirerande hus med innovativ design som passar vår verksamhet bra. Den stora kurvade glasfasaden ger oss ljusa lokaler och en häftig utsikt. På Innovatumområdet där huset ligger så blandas gamla fabrikslokaler med modern arkitektur på ett spännande sätt.
Artikelbild

Vad gillar ni bäst med ert kontor?

Arbetsmiljön både invändigt och utvändigt är väldigt inspirerande och bidrar till kreativiteten på kontoret.

Vad reagerar besökare på när de ser kontoret för första gången?
Utsikten och färgsättningen i lokalerna. Vi har också mötesrum som ligger längst ut i spetsen, där huset hänger ut över en ravin som många besökare brukar uppskatta.

Hur ser en typisk arbetsdag ut på ert kontor?

Bra fråga. Våra ingenjörer blandar ofta arbetet vid datorn med projektmöten och avstämningar med våra kunder. Vi sitter i team med kollegor runt omkring som man kan bolla idéer med och utbyta erfarenheter. På lunchen är det populärt att gå en tur runt kanalen och slussområdet.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration