Krook & Tjäder anställer ny kontorschef

Rekryteringen av Elin Andersson som ny kontorschef i Göteborg är ett led i Krook & Tjäders arbete mot ett tydligare ledarskap med uttalat fokus på strategi och projektstyrning.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-09-13 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Elin Andersson.
Bild: Krook & Tjäder


Elin Andersson, tidigare anställd på Krook & Tjäder som arkitekt och studiochef, rekryterades med start i maj. Hon kommer senast från Protek Projektstyrning där hon arbetat som projektledare.

– När Petra Kragnert, kontorets tidigare chef, ringde och erbjöd mig tjänsten som kontorschef kunde jag inte motstå utmaningen. Ett erbjudande med en fantastisk kombination av arkitekturens alla delar där jag får jobba med helheten, samordna och leda arbetet på kontoret framåt, säger Elin Andersson.

Den nya tjänsten innebär ökade resurser för kontorschefsrollen.

– Vi är mycket glada över denna rekrytering. Elin har en god kännedom om företaget, vår kultur och våra medarbetare. På Göteborgskontoret kan vi nu arbeta mer strategiskt och skapa driv i viktiga frågor, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-vd.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration