H&M förlänger sitt kontrakt hos AMF Fastigheter i Marievik

H&M fortsätter att satsa på Marievik och har förlängt sitt hyreskontrakt för fastigheten Marievik 19 fram till 2026.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-08-22 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

H&M förlänger sitt kontrakt med AMF Fastigheter.
Bild: AMF Fastigheter


Totalt kommer H&M att hyra mer än 20 000 kvadrat­meter. Under de kommande åren kommer H&M tillsammans med AMF Fastigheter att anpassa lokalerna för ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

H&M har hyrt av AMF Fastigheter i Marievik sedan 2008 och har kontinuerligt ökat lokalstorleken. Med det nya hyreskontraktet hyr H&M hela Marievik 19:s kontors­yta. Under de kommande åren kommer H&M tillsammans med AMF Fastigheter att anpassa lokalerna för ett aktivitetsbaserat arbetssätt.

– Vi är otroligt glada över att H&M valt att fortsätta satsa på Marievik. Området har en stor potential och kommer att fortsätta att utvecklas positivt. H&M är mycket viktigt för att få en bra blandning av verksamheter som fyller Marievik, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

– Vi har bedrivit verksamhet i Marievik i mer än ett decennium i lokaler anpassade för vårt arbetssätt, vilket ger oss bra förutsättningar för vår fortsatta expansion. Närheten till Stockholms innerstad och bra kommunikationer är också något som uppskattas av våra medarbetare, säger Håcan Andersson, H&M.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration