Tunga vd:ar diskuterar jämställdhet på Fastighetskvinnan

Fyra av branschens tyngsta profiler diskuterar jämställdhets- och mångfaldsfrågor i en panel på seminariet Fastighetskvinnan – vd:arna för Sveriges två största fastighetsbolag, Sveriges största fastighetskonsult och en av de ledande svenska fastighetsutvecklarna.

Skriven av Nicklas Tollesson 2015-04-20 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Max Barclay, Kerstin Lindberg Göransson, Carola Lavén och Fredrik Wirdenius.


Fastighetsbranschen har kommit förhållandevis långt när det gäller jämställdhets- och mångfaldsfrågor – frågorna har flyttats upp till den högsta strategiska beslutsnivån och ses som viktiga för fortsatt framgång.
"Den här kvartetten företräder fyra av de största och viktigaste bolagen i branschen."
Nyligen presenterade vi Vasakronans vd Fredrik Wirdenius som den första manlige talaren på seminariet Fastighetskvinnan. Han kommer att diskutera jämställdhet och mångfald inom den svenska fastighetsbranschen med Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus, Max Barclay, vd för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet och Carola Lavén, vd för NCC Property Development.

- Den här kvartetten företräder fyra av de största och viktigaste bolagen i branschen. De kommer att ge många goda exempel på hur ett bra arbete med jämställdhet och mångfald är faktorer som leder till mer attraktiva och lönsamma bolag, säger Nicklas Tollesson, projektledare för Fastighetskvinnan.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september. Till största delen är Fastighetskvinnan ett klassiskt affärsseminarium om den kommersiella fastighetsbranschen – men seminariet är unikt genom att samtliga talare i businesspunkterna är kvinnor.

Seminariet handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor och i de här punkterna släpper vi också upp män på scenen.

På vår specialsajt presenterar vi löpande nyheter om Fastighetskvinnan.

Här kan du redan nu anmäla dig till eventet.Du glömmer väl förresten inte att nominera din favorit – eller kanske dig själv – till tävlingen Årets Unga Fastighetskvinna?Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration