Första manlige talaren klar för Fastighetskvinnan

Nu presenterar vi en stor nyhet kring seminariet Fastighetskvinnan: I de punkter som rör jämställdhet och mångfald släpper vi upp ett antal män på scenen.<br /> I business-punkterna är det fortsatt 100 procent kvinnor bland talarna.<br /> Den första manlige talaren är nu klar: Fredrik Wirdenius, vd för Vasakronan, Sveriges största fastighetsbolag.

Skriven av Eddie Ekberg 2015-04-15 | Event

Dela på linkedIn

Förra året genomförde Fastighetssverige och Lokalnytt seminariet Fastighetskvinnan för första gången – ett seminarium som både är ett affärsseminarium om den kommersiella fastighetsbranschen och ett seminarium som fokuserar på jämställdhets- och mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet.
Artikelbild

Fredrik Wirdenius är klar för Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.
Bild: VasakronanFörra året hade vi enbart kvinnliga talare.

- Det var rätt koncept då. Vi satte Fastighetskvinnan på kartan, eventet blev en stor snackis i branschen. När vi nu utvecklar konceptet känns det naturligt att ha män i jämställdhets- och mångfaldspanelerna: Jämställdhet är verkligen ingen kvinnofråga och det är logiskt att diskutera jämställdhet i jämställda paneler, säger Nicklas Tollesson, projektledare för Fastighetskvinnan.

- Förra året var andelen punkter ganska jämnt fördelade mellan business och jämställdhet/mångfald. I år blir det mer rena affärspunkter, och det är självklart att vi här ska ha fortsatt enbart kvinnliga talare. Det kommer att blir ett högklassigt program.

Fredrik Wirdenius, vd för Vasakronan, kommer att medverka i en paneldiskussion tillsammans med tre andra personer från fastighetsbranschens absoluta toppskikt. De ska diskutera brett hur de ledande i branschen arbetar med jämställdhet och mångfald i dag, varför de jobbar som de gör och hur det kommer att se ut framöver.

Vi kommer inom kort att presentera de tre övriga paneldeltagarna.

Fastighetskvinnan 2015 genomförs på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

På vår specialsajt presenterar vi löpande nyheter om Fastighetskvinnan.

Här kan du redan nu anmäla dig till eventet.Du glömmer väl förresten inte att nominera din favorit – eller kanske dig själv – till tävlingen Årets Unga Fastighetskvinna?Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration