Boka in 1 september för Fastighetskvinnan

Den 1 september genomförs den andra upplagan av succé-eventet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm.<br /> Precis som förra året kommer samtliga kvinnliga börs-vd:ar inom fastighetsbranschen att delta på seminariet.

Skriven av Eddie Ekberg 2015-03-26 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ingalill Berglund, Biljana Pehrsson, Anette Frumerie och Eva Landén.


När Veckans Affärer traditionsenligt utsåg Näringslivets mäktigaste kvinnor för några veckor sedan var fyra av de åtta högst placerade på listan över de mäktigaste börs-vd:arna från fastighetsbranschen: Atrium Ljungbergs Ingalill Berglund på plats 3, Kungsledens Biljana Pehrsson på plats 4, Corems Eva Landén på plats 6 och Besqabs Anette Frumerie på plats 8.

Alla fyra är nu klara för Fastighetssveriges och Lokalnytts seminarium Fastighetskvinnan, där de kommer att diskutera det rådande marknadsläget utifrån sina respektive perspektiv.

- För fem år sedan hade inget av börsbolagen en kvinnlig vd, i dag är det fyra stycken. En av grundtankarna bakom seminarieprogrammet är att varje år ha samtliga kvinnliga börs-vd:ar i en panel. Förhoppningen är att panelen ska växa sig större och större de kommande åren, säger Nicklas Tollesson, projektledare för Fastighetskvinnan.

Den första upplagan av seminariet Fastighetskvinnan genomfördes förra året. Till årets event kommer konceptet att utvecklas.

- Förra året var programpunkterna jämnt fördelade mellan jämställdhet/mångfald och rena affärspunkter. I år blir det en större andel business-punkter, en utveckling som efterfrågades i utvärderingen av förra årets event. Det här känns som rätt väg att gå – det är ett affärsseminarium som alla i fastighetsbranschen har nytta av att gå på och vi gör störst nytta för jämställdheten genom att visa fram framgångsrika förebilder i rätt sammanhang. Inom kort går vi också ut med fler spännande nyheter kring Fastighetskvinnan, lovar Nicklas Tollesson.

På vår specialsajt presenterar vi löpande nyheter om Fastighetskvinnan.

Här kan du redan nu anmäla dig till eventet.

Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration