Årets viktigaste seminarium

Digitaliseringen kan inte längre ses som en trend, utan som ett ­faktum att förhålla sig till. Den 3 maj genomför Fastighetssverige ett nytt seminarium med fokus på digitaliseringen av fastighets­branschen ur ett flertal olika aspekter.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-03-19 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Alexander Bard är keynote speaker.
Bild: Mikolai Berg


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering hålls på Scandic Continental vid Stockholms centralstation den 3 maj.

De digitala möjligheterna förändrar hela samhället och vårt sätt att leva. Mängder av yrken kommer att försvinna medan andra skapas. Frågan alla fastighetsföretagare nu måste ställa sig är hur man ska förhålla sig till de digitala trenderna och hur man ska orientera sig i den digitala djungeln?

På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering kommer vi att bjuda på goda exempel från bolag som har kommit långt inom exempelvis digital förvaltning, drift, energi och automation – hur det dagliga arbetet kan förenklas genom digitala lösningar. Det blir också inspirerande visionära framtidsspaningar från de bästa i branschen – och från de bästa överhuvudtaget på digitalisering och spännande teknik.

Förutom människor som jobbar inom och mot fastig­hetsbranschen kommer vi att bjuda på två riktigt tunga och spännande föreläsningar:

"Robotprofessorn" Danica Kragic Jensfelt kommer under rubriken "Science fiction – eller Science reality – att berätta om framtidssamhället där robotar är en naturlig del av vardagen. Hur förändras vi som människor av att utmanas av artificiell intelligens?

Danica Kragic Jensfelt är professor i datavetenskap och robotik på KTH. Hon hyllades efter sitt sommar­prat i Sommar i P1 2016.

Alexander Bard kommer att avsluta seminariedelen av dagen – därefter blir det ett stort mingel – med sin syn på den digitala framtiden. IT-filosofen, författaren och artisten Alexander Bard har genom åren haft nästan skrämmande rätt i sina förutsägelser om digitaliseringens påverkan på vårt sätt att leva.

Du anmäler dig och läser mer om seminariet på fastighets­sverige.se/digitalisering.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration