Wirdenius till Fastighetsmarknadsdagen

Fredrik Wirdenius, vd för landets största fastighetsbolag Vasakronan, kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala på Konsert & Kongress den 20 maj.

Skriven av Eddie Ekberg 2015-03-25 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fredrik Wirdenius kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala.
Bild: Vasakronan


Den 20 maj är det dags för Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala. På scenen kommer man bland annat att kunna lyssna till Vasakronans vd Fredrik Wirdenius när han intervjuas av moderatorn Alexandra Pascalidou om sin syn på marknadsläget, affärsutsikter och vad som är på gång inom bolaget.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten http://www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_uppsala/. – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan redan nu anmäla dig till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj här.


Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala arrangeras av Fastighetssverige tillsammans med systermagasinet Lokalnytt.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

"Det pågår en förändring i Uppsala" "Det pågår en förändring i Uppsala" Ökande hyror också i det äldre beståndet i Uppsala Ökande hyror också i det äldre beståndet i Uppsala Stark nyproduktion av industri- och lagerfastigheter Stark nyproduktion av industri- och lagerfastigheter Flyttar från Stockholm till Uppsala Flyttar från Stockholm till Uppsala Långsiktig och stabil efterfrågan på lokaler i Uppsala Långsiktig och stabil efterfrågan på lokaler i Uppsala Uppsalas stationsområdes stora lyft Uppsalas stationsområdes stora lyft