NREP gör stort köp i Tumba

NREP köper en fastighet i Tumba av KF Fastigheter. Där planerar NREP att uppföra butik åt Coop, som beräknas vara klar 2018.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-02-02 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

NREP blir ny ägare till Stora Coop i Tumba.
Bild: NREP


Stora Coop Tumba, som till storlek utgör halva portföljen, kommer även innehålla en tennis- och padelhall på plan två.

– Vi ser fram emot att utveckla dessa projekt och att ytterligare fördjupa vårt samarbete med Coop. Portföljen passar bra in i vår befintliga portfölj och strategi att förvärva moderna, centralt belägna fastig­heter för dagligvaror i attraktiva tillväxt­regioner, säger Tobias Alsborger, partner på NREP.

– KF Fastigheter har hittills drivit utvecklingen av fastigheterna. Vi är mycket nöjda över att sälja till just NREP, som vi känner sedan tidigare och som är skickliga på att utveckla handelsfastigheter, säger Helena Liljedahl, vd på KF Fastigheter.

– Coop är redan i dag hyresgäst hos NREP i elva butikslägen runt om i Sverige. Det är alltid roligt att etablera nya butiker och speciellt med Coops nya format som blivit så uppskattat hos våra kunder. Vi ser fram mot att fortsätta utvecklingen av de här attraktiva butikslägena tillsammans med NREP, säger Christian Wijkström och Anders Wennerberg, regiondirektörer inom Coop Sverige.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration