Dice tog hem priset – igen

Under Fastighetsmarknadsdagen Stockholm hyllades vinnarna i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor på Grand Hotel. Vinnare blev Dice – som därmed vann tävlingen för andra gången.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-01-25 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Vinnarna med juryn.
Bild: Nicklas Tollesson


Dice är en av världens främsta spelutvecklare med succéer som Battlefield, Battlefront Star Wars och Mirror’s Edge bakom sig.

Bolaget vann Fastighetssveriges och Lokalnytts tävling Sveriges Snyggaste Kontor år 2011, första gången som tävlingen genomfördes.

– Det känns helt fantastiskt. Vi vågade inte hoppas på detta eftersom vi vann med vårt förra kontor. Otroligt kul, säger Helene Markås på Dice.

När Dice vann 2011 låg spelbolagets kontor på Katarinavägen, men tidigt i år gick flyttlasset till AMF Fastigheters Fatburen på Södermalm, där de hyr 15 000 kvadratmeter. Som inredningsarkitekt valdes Studio Stockholm, med Marco Checchi, tidigare på BSK Arkitekter, som låg bakom Dices kontor på Katarinavägen.

Dicegänget som tog emot priset på Fastighetsmarknadsdagen har flera förklaringar till att deras kontor vann tävlingen.

– Vi har arbetat mycket med att få in innovativa lösningar som är anpassade för vår verksamhet, konstaterar Martin Krigh.

– Mycket är specialbyggt för vår typ av verksamhet. Det är stora utmaningar eftersom vi använder mycket el och genererar mycket värme. Man får använda många speciallösningar, säger Niklas Domander.

Dice vann ett konstverk i form av en glasgitarr, signerad Mikael Axenbrant. Priset har tagits fram i samarbete med Särö Konst.

Var ska ni ställa den?


– Det blir nog i receptionen, säger Helene Markås.

– Eller i baren, säger Jannis Saripandis.

– Eller i skrytrummet, där vi har våra andra utmärkelser …

På andra plats kom Wiget Media i Stockholm (som får ett akvarium under ett år från Akvarie-Leasing) och trea kom Kinnarps i Kinnarp.
Artikelbild

Dice har kontor i Fatburen på Södermalm.
Bild: Per Kristiansen
Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration