73 nominerade i Sveriges Snyggaste Kontor!

Hela 73 kontor har nominerats till årets upplaga av Lokalnytts årliga tävling Sveriges Snyggaste Kontor. Vinnaren utses på seminariet Fastighetsmarknadsdagen Stockholm på Grand Hotel den 16 november.

Skriven av Nicklas Tollesson 2016-08-01 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild


Bild: Horn creative agency


Tävlingen, som arrangeras för femte gången, har vuxit för varje år.

– Sveriges Snyggaste Kontor har blivit en snackis och det är väldigt stort intresse för den här tävlingen. 73 nominerade är 20 fler än vi hade förra året, säger Rolf Andersson, vd och grundare av Lokalnytt och Fastighetssverige, som arrangerar tävlingen.

Namnet till trots handlar tävlingen inte om utseende, utan snarare om funktionalitet, nytänkande och att kontoret speglar varumärket på ett bra sätt.

Just nu är tävlingen i omröstningsskedet. På www.sverigessnyggastekontor.se kan du till och med den 31 oktober rösta på ditt favoritkontor.

De fem bidragen som får flest röster bedöms sedan av en kvalificerad jury, ledd av stjärnarkitekten Gert Wingårdh. Juryn utser sedan de slutliga vinnarkontoren, som prisas på Fastighetsmarknadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 16 november.

Fastighetsmarknadsdagen är ett brett heldagsseminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige. Bland talarna återfinns bland andra fastighetsprofilerna Sven-Olof Johansson och Ilija Batljan och Nordeas chefsekonom Annika Winsth. Seminariet leds av ekonomijournalisten Carolina Neurath som har EY Real Estates Sverigechef Ingemar Rindstig som expertkommentator/sidekick.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration