Rebel Walls för kampen mot den vita väggen

Rebel Walls vision för sitt kontor var att skapa en industriell miljö utan att det skulle kännas stelt och sterilt. Irene Gimmersta, creative director på Rebel Walls, svarar på frågor om deras kontor.

Skriven av Redaktionen 2016-10-12 | Arbetsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Artikelbild

Irene Gimmersta, Creative Director på Rebel Walls


Vad tycker personalen om att de haft så stor möjlighet att påverka sin arbetsplats, jämfört med hur de haft det hos tidigare arbetsgivare?

Mycket positivt att få lov att sätta en personlig prägel på sin arbetsplats speciellt i en tid då man går mot helt opersonliga kontorsplatser.

Klicka här för att se Rebel Walls nominering till Sveriges Snyggaste Kontor

Har ni gemensamma utrymmen ni använder för arbete eller använder de flesta egna kontor?

Våra personliga kontor används i första hand för det dagliga arbetet. Det är alltid kul att gå över till kollegan då både kontoren och besöksstolarna skiljer sig åt, kul att sitta på deras unika besöksstol och prata om något viktigt. Sedan har vi många möten i Creative Room som är ett mer avslappnat mötesrum med soffor, krittavla och gunga.

Hur ser en typisk arbetsdag ut på Rebel Walls kontor?

Det är mycket möten, spring och skratt som hörs ute i korridorerna. Det fotas, filmas, målas och tapetseras också en hel del, det är alltid något kul på gång. För att inte glömma möjligheten att gå ut i produktionen och se alla våra gemensamma visioner bli till verklighet och få känna doften av nytryckta tapeter.

Vad gillar du bäst med ert kontor?

Att alla kontor är olika plus att vårt lunchrum känns som ett härligt café. Det är också trevligt med glasväggarna, även om man sitter på olika platser och får jobba ostört känner man ändå gemenskapen.
Artikelbild

Vad reagerar nya medarbetare mest på när de börjar arbeta på ert kontor?

De tycker att det är härliga lokaler som man längtar till och inte som ett vanligt kontor där man bara sitter av timmarna.

Hur känner du att företagskulturen påverkas av kontoret?

Det är väldigt avslappnat och familjärt. Många av oss har dessutom barn så det är inte sällan man ser småttingar sitta och måla på nästa stora mönstergenombrott =)

Se alla nomineringar till Sveriges Snyggaste Kontor


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration