Fastighetsmarknadsdagen Uppsala blir större och bredare

Den 19 maj är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala som i år växer till ett heldagsseminarium med två temaspår.

Skriven av Eddie Ekberg 2016-04-12 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Längre och bredare. Fastighetsmarknadsdagen blir både längre och bredare när det nu i år går från en halvdag till heldag och dess- utom erbjuder två temaspår i form av Kontor och Handel/Bostäder.


Artikelbild

Alexandra Pascalidou


Förra året arrangerades Fastighetsmarknadsdagen Uppsala som en halvdag och avslutades då med en gemensam lunch. I år växer seminariet, som hålls på Uppsala Konsert & Kongress den 19 maj, till ett heldagsseminarium med två temaspår; Kontor och Handel/Bostäder.

Moderator är Alexandra Pascalidou och hennes sidekick/expertkommentator blir Ingemar Rindstig. Bland talarna märks Annika Winsth, chefsekonom Nordea, Lennart Weiss, kommersiell direktör Veidekke, Fredrik Kolterjahn, analyschef JLL, Ilija Batljan, vd och grundare Samhällsbyggnadsbolaget, Anders Kvist, finanschef Kungsleden och Göran Råckle, chef fastighetsanalys Swedbank. Många fler talare tillkommer.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras i samarbete med Uppsala kommun. Partners till seminariet är Bengt Dahlgren och NCC.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration