Niam hyr ut i Göteborg

Niam har tecknat ett nytt hyresavtal med Go Excellent Sweden AB om cirka 2 000 kvadratmeter i fastigheten Gårda 13:6, centralt belägen i Gårda Park i Göteborg.

Skriven av Rasmus Thedin 2015-02-01 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Niam hyr ut 2 000 kvadratmeter i fastigheten Gårda 13:6, som man köpte av AMF Fastigheter förra sommaren.
Bild: AMF Fastigheter


Telia Sonera lämnade i årsskiftet cirka 5 500 kvadratmeter i byggnaden längst norrut i kvarteret och Niam anpassar nu byggnaden för fler hyresgäster och kommer även att certifiera byggnaden enligt Breeam.

Gårda Park består av totalt 31 000 kvadratmeter fördelade på fyra byggnader. Kontorslokalerna är moderna och flexibla och har ett bra läge med närhet till kollektivtrafik samt promenadavstånd till Centralstationen i Göteborg.

– Niam är stolta över att ha fått ett långsiktigt förtroende från Go Excellent att tillsammans med dem anpassa ändamålsenliga lokaler för deras behov. Gårda Park kommer efter anpassningen till Go Excellent ha ytterligare cirka 3 500 kvadratmeter moderna och flexibla kontorslokaler att erbjuda marknaden, allt från 250 kvadratmeter upp till 1 800 kvadratmeter på ett sammanhängande plan, säger Hans Lisserkers, Head of Project Development på Niam.

Anpassningsarbetena påbörjas omgående och tillträdet sker etappvis fram till årsskiftet 2015/2016. Newsec Asset Management förvaltar fastigheten Gårda 13:6 för Niams räkning och har i samarbete med Niam förhandlat avtalet med Go Excellent.

"Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokal. Besök oss på https://www.lokalnytt.se/ . Varje vecka är flera tusen personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden."
Du hittar oss också på Google+ -> kontor i Göteborg


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration