Rekorduppslutning på Lokalnytts branschkryssning

Vattnet glittrade och solen strålade återigen när Lokalnytt arrangerade räkkryssning i Stockholms skärgård i maj för tionde året.

Skriven av Sofia Grymer 2013-06-01 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild


Bild: Sofia Grymer


Strax innan klockan 17 sprack molntäcket upp över Stockholm och staden visade sig från sin allra bästa sida när Lokalnytts chartrade fartyg seglade ut i skärgården. För tionde året arrangerade Lokalnytt mingelkryssning för kollegor från hela Stockholms fastighetsbransch.

Innan avfärd gavs möjligheten att testa Segway vilket många nappade på. Väl ute till havs bjöds det på räkor, bubblande dryck, vin – och lerduveskytte. 

Lyckliga vinnare i skyttetävlingen blev lag nummer ett, med bland andra Newsecs Charlotte Ehrenborg i spetsen.

– Vi är obeskrivligt glada över vinsten, det var en hård men rättvis kamp, säger hon med den glimmande medaljen runt halsen.
Artikelbild

Stämningen var på topp även bland de övriga gästerna.

– Det har varit otroligt trevligt, jag är jättenöjd, säger Robert Bolmgren från Jones Lang Lasalle.

– Det är framgång, rekorduppslutning och vädret är på topp, alla ingredienser för en perfekt kväll, säger Lokalnytts säljchef Johan Bäckman.

Även Lokalnytts ägare och vd, Rolf Andersson var mycket nöjd med kvällen.

– Det har varit kul att träffa folk från hela branschen. I år har vi haft en helt fullsatt båt, alla har haft väldigt trevligt och nya bekantskaper har skapats. Men framförallt har vi haft tur med vädret – igen. Klockan fem tittade solen fram genom Stockholmsdimman och det har blivit riktigt bra, ett superevent. Nu ser vi fram emot vårt nästa evenemang – Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 25 september 2013, säger han.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration