Moderna och flexibla kontorslokaler i Solna

Partnertext

Bara fyra minuters promenad från Solna Station ligger HagaBlue, ett modernt kontorshus med stora möjligheter.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-03-18 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

HagaBlue har närhet till Stockholms innerstad, Arlanda och Bromma flygplats.
Bild: Mengus


HagaBlue ligger strategiskt placerat, ett stenkast från tullarna precis intill en av Stockholms huvudleder med närhet till både Stockholms innerstad, Arlanda och Bromma flygplats. Läget medför även utmärkta exponeringsmöjligheter på fasaden.

I HagaBlue finns i dagsläget cirka 3 000 kvadratmeter ledigt, med lokaler mellan 140 och 1 660 kvadratmeter. Arkitektur, materialval och tekniska installationer är av högsta standard. Husets gemensamma bemannade reception är öppen hela dagen och kan nyttjas av samtliga hyresgäster.

I HagaBlue finns ett varmgarage med 140 parkeringsplatser. Här finns också gott om cykelparkeringar. I huset finns även ett låsbart cykelgarage med anslutande omklädningsrum för dam och herr.
HagaBlue ligger strategiskt placerat, med närhet till både kommunikationer och handel
Flera av kontoren i HagaBlue har stora uteplatser eller terrasser i direkt anslutning. Här kan personalen umgås, äta lunch, ta en kaffe eller träffa sina kunder.

De moderna kontorslokalerna i HagaBlue präglas framför allt av den ovanligt generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna. Tillsammans bidrar det till en rymlig och luftig känsla med hög komfort. I HagaBlue flyttas väggarna enkelt för att ge utrymme för olika planlösningar och man kan effektivisera ytan och anpassa lokalerna efter sitt företags specifika verksamhet och önskemål.


Kvarteren kring HagaBlue utvecklas just nu i snabb takt och är ett av de mer pulserande affärsområdena i Stockholm. Den nya tunnelbanelinjen som kommer att knyta ihop Haga med innerstaden gör området extra attraktivt. I omgivningen finns service och restauranger, bland annat Restaurang P i grannhuset med bistro och deli av yppersta klass. På några minuters promenad tar du dig till Mall of Scandinavia med 230 butiker och restauranger.

Kommunikationerna börjar direkt utanför dörren till HagaBlue. Här finner man bussar och direkt anslutning till E4, E18 och E20 om man väljer att ta bilen.
Från HagaBlue når man på fyra minuters promenad Solna Station. Hit går bussar, pendeltåg, tvärbana och inom några år också tunnelbanan.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Stabil kontorsmarknad i Stockholm Stabil kontorsmarknad i Stockholm "Kista är tillväxtmotorn i regionen" "Kista är tillväxtmotorn i regionen" Stor investeringspotential i Stockholm Stor investeringspotential i Stockholm Årets tillväxtkommun Sundbyberg växer så det knakar Årets tillväxtkommun Sundbyberg växer så det knakar Solna dominerar svenskt näringsliv Solna dominerar svenskt näringsliv Hyrorna i Stockholm fortsätter uppåt Hyrorna i Stockholm fortsätter uppåt