Nytt kontorshotell vid Nyhamnen

Populär krog på 60-talet, militäranläggning och tillflyktsort för hemligt kära. Området vid Hamnpaviljongen längst ut i Nyhamnen har haft olika funktioner genom åren. Nu är det kontorshotell. – Med det absolut bästa läget i Malmö, tillägger Thomas Leijon, på Thomas Leijon Fastighets AB.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-09-14 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Nära havet. Hamnpaviljongen, som stod klar i våras efter renoveringsarbetet, ligger precis vid vattnet längst ute vid Nyhamnen.
Bild: Thomas Leijon Fastighets AB


Thomas Leijon köpte Hamnpaviljongen förra året och har sedan dess arbetat intensivt med att ­renovera huset. Fastigheten uppfördes på 60-talet och har fungerat som bland annat restaurang, kontor och utställningslokal. I våras stod Leijons skapelse klar och sedan i somras är de 25 arbetsplatserna i kontorshotellet uthyrningsbara.
Artikelbild

25 arbetsplatser. Thomas Leijon Fastig­-hets AB köpte Hamn­paviljongen förra året. Kontorshotellet rymmer bland annat 25 ­arbetsplatser; både kontors­rum och kontors­platser, konferensrum, fika­plats och tre uteplatser.
Bild: Thomas Leijon Fastighets AB


– 30 procent är redan uthyrt och intresset är stort. Vilket inte alls är konstigt. Det är en helt sagolik miljö; samtliga arbetsplatser har utsikt över hamninloppet och kanalerna. Nyhamnen är helt klart Malmös nya område för kreativa företag, konstaterar Thomas Leijon.

Hamnpaviljongen är fullt utrustad med ergonomiska arbetsplatser, trådlös fiberinternet, gemensam fika­plats, tre konferensrum, presentationsskärmar, videokonferensmöjligheter och tre uteplatser tillgängliga för hyresgästerna.

Det finns gott om parkeringsmöjlig­heter och ett stenkast bort ligger en av Malmös mest populära lunch- och eventrestauranger – Saltimporten.

– Vi har både kontorsplatser och kontorsrum och vi vänder oss till kreativa och nytänkande företag. Varje månad arrangerar vi after work i vår fikahörna för att inspireras av varandra och skapa en god sammanhållning.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration