Göteborg 400+

Lokalnytt och systermagasinet Fastighetssverige lanserar ett nytt seminarium med fokus på framtidens stadsutveckling i Göteborg. Seminariet som bär namnet Göteborg 400+ annordnas i samarbete med Serneke och är tänkt att hållas varje år fram till stadens 400-årsjubileum 2021.

Skriven av Staffan Mowitz 2016-02-29 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Eventet riktar sig till dig som är intresserade av medverka till byggandet av framtidens Göteborg på 2020-talet vare sig du är byggare, politiker, arkitekt, kommunal tjänsteman eller teknikkonsult.

- Det här handlar om visioner, utmaningar och möjligheter i Göteborg från 2021 och framåt. Det är ett event för långsiktiga samhällsbyggare, säger Rolf Andersson, vd för Fastighetssverige och Lokalnytt.

Eventet kommer på olika sätt behandla vilka förutsättningar och utmaningar som finns för Göteborgs framtida stadsutveckling. En rad nyckelpersoner från hela fastighetsbranschen kommer att delta i seminariets panelsamtal och föreläsningar som kommer att behandla allt från infrastruktur, kompetensförsörjning, byggande, arkitektur och integration.

- Precis som för hela Sverige är Göteborg en stad som är beroende av att integrationen förbättras väsentligt. Långsiktigt samhällsbyggande måste grundas på ekonomisk, ekologisk och inte minst social hållbarhet, säger Rolf Andersson.

Förhoppningen med eventet är att det ska inspirera och medverka till att väcka nya tankar kring framtidens stadsutveckling.

Göteborg 400+ hålls på Clarion Post Hotel tisdag 31 maj genomförs i samarbete med huvudsponsorn Serneke Group.

Läs mer och anmäl dig till seminariet på: fastighetsverige.se/400+


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Sisjöminglet skapar affärer Sisjöminglet skapar affärer