Rena kontorsytor nära hav och grönska i Limhamn

Partnertext

Tänkt att ha kontoret precis intill en golfbana och en strandpromenad. Och dessutom ha nära till city. Drömmen kan bli sann i Limhamn.<br /> – Just nu har vi närmre 2 000 kvadratmeter lokalyta ledigt, säger Tobias Nilsson, förvaltare på Kungsleden.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-12-01 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Vildanden i Limhamn omgärdas av grönska och hav.
Bild: Kungsleden


Det är svårt att inte attraheras av läget vid Geijersgatan med havet och grönskan runt om. Fastigheten Vildanden 8, som stod klar 1967, består av två jämnstora husblock i två våningsplan.

Här finns ett tiotal hyresgäster, varav flera kontors- och serviceverksamheter inom bland annat rehab och tandvård. Men också lite mer äventyrligare Utmaningarnas hus.


Ljust och trevligt


In vitro plant-tech hittade till Limhamn för 1,5 år sedan. Nu hyr företaget 225 kvadratmeter lokalyta där man bedriver forskning, utveckling och produktion inom området växtbioteknik.
Artikelbild

Anna Holefors och Johanna Persson på
In vitro plant-tech.
Bild: In vitro plant-tech


– Vi använder sterila tekniker så en viss mått av renlighet var något vi krävde. Det och mycket annat uppfyller de här lokalerna, säger Anna Holefors, vd på företaget, som även gillar ljusinsläppet.
– Det är mycket fönster här, vilket gör arbetsplatsen ljus och trevlig. Samtidigt som det är mycket fint utanför att titta på.

Tillmötesgående


Anna Holefors tycker att Kungsleden är personliga och tillmötesgående som hyresvärd.
– De gör det där lilla extra som krävs för att vi ska kunna utvecklas och växa som företag. Och vi har en del specialönskningar.

Artikelbild

Tobias Nilsson, Kungsleden.
Bild: Kungsleden


I Kungsledens fastighet finns i dag 2 000 kvadratmeter rena kontorsytor ledigt och den största sammanhängande ytan mäter 750 kvadratmeter.

Lokalerna går att anpassa helt efter hyresgästernas behov. Det finns gott om p-platser och bussen in till centrala Malmö smiter förbi precis utanför knuten.

Artikelbild

Så här kan ett kontor utformas i Vildanden.
Bild: KungsledenBeskedlig hyra


Limhamn är ett område där det byggs mycket bostäder - inte minst i Limhamns sjöstad - och industrierna blir allt färre. Samtidigt finns det relativt få kontorslokaler i området.

– Med tanke på hur Limhamn utvecklas så tror jag att serviceverksamheter lämpar sig bra i fastigheten. För företag har Limhamn ett stort upptagningsområde och hyran är betydligt beskedligare här än i till exempel Västra Hamnen, som ändå inte ligger långt bort, säger Tobias Nilsson.
Artikelbild

Det finns i dag 2 000 kvadratmeter ledig lokalyta i Kungsledens fastighet Vildanden i Limhamn.
Bild: KungsledenHyresgäster i Vildanden:
Aktiv Rehab i Limhamn
In Vitro Plant-tech
Örestad Dental
Utmaningarnas hus
Heart Health Group WK
Pike Personal
Limhamns Tandläkargrupp
Fred Holmberg & CODela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Två hamnar med olika förutsättningar i Malmö Två hamnar med olika förutsättningar i Malmö Stadskärna med stor mångfald i Malmö Stadskärna med stor mångfald i Malmö Ökat fokus på Malmö city Ökat fokus på Malmö city Levande platser allt mer efterfrågat i Malmö Levande platser allt mer efterfrågat i Malmö Samsyn Hyllie – den nya tidens stadsplanering Samsyn Hyllie – den nya tidens stadsplanering Öresundsregionens arbetsmarknad lockar företag till Västra Hamnen Öresundsregionens arbetsmarknad lockar företag till Västra Hamnen