Lokaler för alla ändamål i Fosie

Partnertext

Industri, kontor eller lager. Kungsledens fastighet Dubbelknappen 4 i Fosie erbjuder möjligheter. Dessutom i olika storlekar. <br /> – Flexibiliteten är stor, säger Kristoffer Grahn på Kungsleden.

Skriven av Henrik Ekberg 2014-12-01 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Dubbelknappen 4 ligger strategiskt beläget vid Kantyxegatan i Fosie, nära både Yttre- och Inre Ringvägen.
Bild: Kungsleden


Dubbelknappen är belägen på Kantyxegatan 25 i expansiva Fosie, nära till både Yttre- och Inre Ringvägen och med busshållplats i området.
Artikelbild

Kristoffer Grahn, förvaltare
på Kungsleden.
Bild: Henrik Ekberg


– Närheten till de stora lederna är något som uppskattas av hyresgästerna, säger Kristoffer Grahn.

Perfekt läge


En av dessa är teknikföretaget Goodtech där Lars Källström arbetar.
– Vi har många elektriker som snabbt behöver komma ut med sina servicebilar, så läget är perfekt.

I Fosie har Goodtech ett 50-tal anställda som är fördelade i två våningar, med kontorsplatser på övre plan och lager och verkstad i markplan. Lokalen är på totalt 850 kvadratmeter. Lars Källström uppskattar Kungsleden som hyresvärd.
Artikelbild

Lars Källström på Goodtech.
Bild: Goodtech


– Det är alltid lätt att få kontakt med någon på Kungsleden. Och det är nog så viktigt om något snabbt behöver åtgärdas, säger han.

Lokaler i olika storlekar


Dubbelknappen 4 består av tre huskroppar i två våningsplan. Ut mot Kantyxegatan finns butiker och kontor och de tre längorna rymmer industrilokaler med kontor och port. Lokalernas olika storlekar ger hyresgästerna möjlighet att växa eller krympa. I dag finns det några vakanta utrymmen med kontor och lager om 220 kvadratmeter och uppåt.


Dubbelknappen har i dag ett 30-tal hyresgäster.
Här ett axplock:
* Rörläggaren
* Procurator
* Fedex
* Mercus Yrkeskläder
* BWT Vattenteknik
* Hako
* Johanssons Byggplåt
* Hilti
– Vi har ett ledigt kontor på andra våningsplan ut mot Kantyxegatan om 650 kvadratmeter. Denna går att utforma helt efter hyresgästernas verksamheter, berättar Kristoffer Grahn.

Kontorslandskap


Kungsleden är en stor fastighetsägare i Fosie, som ständigt växer med lätt industri och handel. På Flintyxegatan och på Bronsyxegatan har man ett par större fastigheter som är fullt uthyrda. Men på Boplatsgatan i fastigheten Domarringen finns vakanta ytor om 1 700 kvadratmeter.

– Det är en hel byggnad i ett plan med rena fina ytor, som skulle kunna fungera såväl som öppet kontorslandskap alternativt som kontor i kombination med lager eller industri, säger Kristoffer Grahn.

Byggbar mark


På närbelägna Bronsyxegatan finns nu ett vakant kontor om 350 kvadratmeter, med byggbar mark intill.

– Finns behovet av en lagerhall eller något liknande så finns alla möjligheter, poängterar Kristoffer Grahn.
Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

En ny stadsdel växer fram i Malmö En ny stadsdel växer fram i Malmö Ökning att vänta av marknadshyran i Öresundsregionen Ökning att vänta av marknadshyran i Öresundsregionen Niagara - Malmö högskolas nya portalbyggnad Niagara - Malmö högskolas nya portalbyggnad Avvaktande lokalhyresmarknad i Öresundsregionen Avvaktande lokalhyresmarknad i Öresundsregionen God efterfrågan på lokaler i Öresund God efterfrågan på lokaler i Öresund Öresund: Viktigt att möta produktion av kontor mot efterfrågan Öresund: Viktigt att möta produktion av kontor mot efterfrågan