Dags för höstens branschträff i Göteborg

Den 10 september samlas åter fastighetsbranschen för höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen i Göteborg.

Skriven av Eddie Ekberg 2015-06-01 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild

Den 10 september samlas fastighetsbranschen för höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen.
Bild: Henrik Ekberg


Höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen (som arrangeras av Business Region Göteborg, Lokalnytt och Fastighetssverige) hålls på klassiska ­Radisson Blu Scandinavia Hotel den 10 september. Förra året var det totalt fullsatt med närmare 500 besökare, mycket talar för att det blir hårt tryck även i år.

En förändring i år är att det är en ny moderator; i stället för Carin Hjulström som lett Lokalmarknads­dagen de senaste åren blir det i år Helena Stålnert som bland annat efter 20 år på Aktuellt är ett välkänt ansikte för de flesta.

"Intressanta ämnen och bra talare"


– Jag hoppas att jag kan göra en lika bra insats som jag förstår att Carin Hjulström har gjort. När jag har jobbat med Fastighetskvinnan och Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland har det varit väldigt intressanta ämnen och bra talare och det ser jag fram emot att det kommer att bli även på Lokalmarknadsdagen i Göteborg, säger Helena Stålnert.

Och visst blir det både intressanta ämnen och bra talare även på Lokalmarknadsdagen. Som exempel kan nämnas; Annika Winsth, Nordea, Erik Selin, Balder, Ola Serneke, Serneke, Ingalill Berglund, Atrium Ljungberg, Agneta Hammer, stadsbyggnadsdirektör i Göteborg, Stefan Eglinger, trafikdirektör i Göteborg, Magnus Sigfusson, stadsbyggnadschef i Göteborg, Thomas Dahl, Wallenstam, P-G Persson, Platzer, Knut Pousette, Kvalitena, Mikael Jansson, Robert Dicksons stiftelse, Peter Bellevik, Byggfast, Ted Lindqvist, Evidens, Björn Siesjö, stadsarkitekt i Göteborg och sist men inte minst Viveca Lärn, författare.

Efterföljande mingel


Direkt efter själva seminariet bjuds samtliga deltagare in till ett stort branschmingel med förfriskningar.

Partnerföretag till årets upplaga av Lokalmarknadsdagen är Advokatfirman Lindahl, Bengt Dahlgren, Göte­borg Energi, Gothnet, JLL, Nordomatic, Primär och PWC.

Gå in och säkra din plats nu på http://www.fastighetssverige.se/lokalmarknadsdagen/anmalan/.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration