Rusta öppnar i Mirum Galleria

Till våren öppnar Rusta ett fullsortimentvaruhus om 2 100 kvadratmeter i Mirum Galleria i Norrköping i vad som beskrivs som hem- och fritidskedjans första riktiga galleriaetablering i Sverige.

Skriven av Maria Olsson Ärlaht 2016-02-09 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Mirum Galleria. I april-maj öppnar Rusta sitt nya varuhus i Mirum Galleria i Norrköping.
Bild: Olav Thon Property


– Vårt sortiment och koncept attraherar fler och fler kunder och vi tror mycket på Mirum och den butiksmix vi hamnar i. Norrköping är under tillväxt och de starka band vi redan har i kommunen och med Olav Thon Gruppen stärks ytterligare med etableringen i Mirum, säger Peter Jansen, etableringschef för Rusta i Norden.

– Att Rusta, ett av Sveriges mest framgångsrika företag, nu väljer att etablera sin första galleriabutik i Mirum Galleria är något vi är stolta över och det passar väl in i vår strategi för framtiden, säger Peter Löfquist, center manager på Mirum Galleria.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland Aktuella hyresnivåer i Östergötland Aktuella hyresnivåer i Östergötland Konvertering av lokaler till bostäder allt vanligare Konvertering av lokaler till bostäder allt vanligare Fullsatt och fullspäckat på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Fullsatt och fullspäckat på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen "Det är bara kreativiteten som begränsar oss" "Det är bara kreativiteten som begränsar oss"