Ringborregatan 4

Övrigt, 460 m2, Västerås, Hälla

Här har du möjlighet att hyra en kombilokal om 460 kvm med både lager och kontor på trevligt läge.

På eftertraktat läge i Hälla finns nu denna kombilokal om 460 kvm att hyra. Passar dig som önskar både lager och kontor. Här finns även ett fikarum/pentry att tillgå och ett omklädningsrum samt WC. 

Hälla är ett attraktivt lättindustriområde 6 kilometer väster om centrala Västerås, strategiskt lokaliserat alldeles intill Västerås flygplats och E18. Området präglas av logistik, lager, lättindustri och handel med ett brett serviceutbud på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås.

Tveka inte att kontakta mig för mer information och visning, välkommen!

Omgivning

Omgivning/natur

För den som önskar gå en promenad på lunchen finns det närhet till grönområde, för dig som önskar gå lite längre så når du promenadstråk längst vattnet och även Kapellparken.

Företag i närheten

Flertalet företag i närheten bland annat Ahsell, Cykloteket, Maxi Ica Stormarknad Hälla och Mekonomen bilverkstad med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Här finns trevliga restauranger med trevligt lunchutbud, närhet till Hälla shopping köpcentrum med med hela dess ut bud av shopping, vård och hälsa med mera.

Kommunikationer


Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås. Närhet till E18.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Tallmätaren 17
Kontakta Annonsör

Sara Boström
0735969696
sara@broadgate.se


Utvalda lokaler från Broadgate fastigheter i Hälla