Dokument

Ritning kontor 378 kvm

Råsundavägen 2-16

Övrigt, 378 m2, Stockholm, Solna

Modern och fräsch kontorslokal som passar de flestas behov, bara att flytta in.
I fastigheten finns också omåttligt populära Restaurang P.
Garage, cykelparkering/verkstad, Gym med idrottshall samt närhet till sköna Hagaparken för lunchpromenaden eller löpturen.
Förrådsytor finns att hyra med access till lastkaj.Brahelund 2, också känd som Solna Port, byggdes 2001-2002 av Skanska och var företagets huvudkontor fram till 2013/2014.
Fastigheten är en modern kontorsfastighet med service i form av gym, reception, konferensytor samt restaurang, och i fastighetens nedre våningar finns ett rymligt parkeringshus. En genomtänkt konstruktion gör att fastigheten kan erbjuda ett brett spann av uthyrningsbara ytor. Fasaderna erbjuder ett attraktivt skyltläge mot motorväg E4.
Solna Port har ett attraktivt läge i det populära och expansiva området Frösunda i Solna. Fastigheten har omedelbar anslutning till väg E4 och området erbjuder kommunal trafik som knyter området med det övriga Stockholmsområdet.

Omgivning

Ca 1500 m till shoppingcentret Mall of Scandinavia med stort utbud av shopping, restauranger och annan service och ca 500 m till Hagaparken, som är en del av den kungliga nationalstadsparken.Garageplats. Går att hyra för 1 800 kr/mån.

Kommunikationer

Buss 57, 513, 515, 526, 561. Närhet till Solna Station där pendeltåg, tvärbana och fler bussar går ifrån.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Magnus Jenninger
08-56251705
Magnus.Jenninger@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna