Bergtorpsvägen 43 A

Övrigt, 131 m2, Stockholm, Täby

Omgivning

I Täby finns ca10 000 företag. De flesta är små och verksamma inom tjänsteproduktion, handel och elektronik/IT-sektorn, handel, bygg och fastighet och förskolor, vård och omsorg.
Våra fastigheter inrymmer dessa kategorier och idagsläget har vi lediga lokaler från det minsta rummet till flera tusen kvadratmeter.

Kommunikationer

Täby har ett strategiska läget nära såväl centrala Stockholm som Arlanda och är attraktivt för både boende och företagande. Täby har goda kommunikationer. E18, bussar och Roslagsbanan går igenom kommunen så att du lätt tar dig både till och inom Täby.
Närmast finns buss 609, 610, 629 med 10-minuterstrafik till Danderyds sjukhus.

Service

I samma byggnad finns ICA Stop med tillhörande matservering. Känner du sedan för en genomkörare för kroppen finns hela SATS utbud utav friskvårds tjänster samt Näsbyparks tennishall.
Får du ont i musklerna hjälper Omega Naprapat till.
Kort sagt en helhetslösning för dig och ditt företag!

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Christine Wuopio
08-402 34 73
Christine.Wuopio@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Täby

Liknande lediga lokaler i Täby