Industrigatan 68

Övrigt, 190 - 472 m2, Landskrona

Lättåtkomlig lageryta nära City
Om lokalen
Delbar lagerlokal med många möjligheter!

Möjlighet att påverka storlek samt utformning av lokalen. Vill ni ha en ren lageryta med omgående tillträde? Vill ni ha en mindre lokal med wc, pentry och kontor? Vi är öppna för att diskutera utformning av lokalen efter era behov.

Ljus lagerlokal på 472 kvm finns tillgänglig på Industrigatan 68, med lättillgängligt läge för transport och samtidigt gångavstånd till City. Lokalen ligger på markplan och har två portar varav en större port med mått 2,7m x 2,6 m. Takhöjd i lokalen är 2,6 m. Då lokalen har pelarkonstruktion går det enkelt att förändra planlösning om så önskas. Möjlighet finns att hyra kontorsrum i kontorshotell som är i direktaccess via trapphus direkt från lokalen där man har gemensamma ytor såsom wc, kök och konferensrum.

Om man önskar hyra mindre lokal är det möjligt att dela av lokalen i 192 kvm alternativt 289 kvm.

Välkommen att höra av dig för visning!

OM FASTIGHETEN
Kontorsfastighet i två plan belägen i industriområdet i Landskronas södra del nära infartsleden. Det är gångavstånd till centrum och nära till affärscentrat Infarten med bl.a. Willys och restauranger. Området har goda parkeringsmöjligheter.

Stenen Företagshus inrymmer flera olika verksamheter såsom vårdcentral, lager och kontor och en del av fastigheten fungerar som ett enklare kontorshotell med gemensamma ytor såsom kök, konferensrum och toaletter.

OMRÅDE/OMGIVNING
Fastigheten är belägen i småindustriområde i södra delen av Landskrona. Fastigheten ligger på gångavstånd till city och med snabb access med bil till E6.

KOMMUNIKATIONER
- 7 min gångväg in till City

- Busshållplatser längs Österleden

- 5 min med bil till påfart till E6

NÄRSERVICE
7 min gångväg till city med restauranger, matbutik och övrig service. 2 min med bil till Willys längs Österleden.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler