Dokument

296-B2-205 Planritning

Sjöuddevägen 2

Övrigt, 80 m2, Växjö

Fräsch och trevlig liten kontorslokal som ligger på andra våningen. Här erbjuds ni en öppen planlösning med öppet kontorslandskap. I lokalen finns det kök samt ett förråd. Möjligheten finns att slå ihop denna lokal med lokalen på våningen upptill och därmed öka ytan med ytterligare 70 kvm. Goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till byggnaden.

Omgivning

Centralt läge i Västra Industriområdet.Riklig tillgång på P-platser.

Kommunikationer

Lätt att ta sig ut till riksvägar 23, 25 och 30. Åker man med kollektivtrafik så tar man sig enkelt in till Växjö C från busshållplatsen precis utanför fastigheten.

Service

Närhet till Grand Samarkand köpcentrum, samt flertalet restauranger i närområdet.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Annika Sjöberg
040-653 25 01
Annika.Sjöberg@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB