Ödhumlagatan 10

Övrigt, 415 m2, Västerås, Irsta


Nu finns det möjlighet att hyra en verksamhetslokal om 415 kvm i det växande området Irsta Företagspark.
Byggnaden disponerar en öppen yta lämplig för lager eller verkstad samt kontor och personalytor med kök och WC. Lokalen är utrustad med traverser som klara vikter om 850 kg och 250 kg. Takhöjden är varierande i de olika delarna, den blåa delen har en takhöjd om ca 5,5m och den röda delen har en takhöjd om ca 4m. Den röda delen kommer att målas utvändigt under våren. Det finns två markportar i vardera ända av byggnaden, portmått B 3,5m, H 4m.
Det finns även möjlighet att hyra generösa uppställningsytor längst med byggnaden.

Området ligger strategiskt beläget vid E18 och i nära anslutning till infarten till Västerås stad och ca 5 minuter från Hälla handelscentrum. Irsta är en tätort i Västerås Kommun, belägen cirka 10 kilometer öster om Västerås Centrum.

Irsta Företagspark arbetar för att skapa en av Västerås mest attraktiva industriområden och målet är att bidra till hyresgästernas
verksamhet och framgång. Företagsparken har ett geografiskt läge och ett lokalutbud som efterfrågas och intresset för området är stort.
Irsta Företagspark är ett växande område med aktörer som har både stora och små verksamheter. Några av företagen som är verksamma på området är SN Fordonsinredning, Svenska Stengruppen, Liebherr och Geoserve men flera.

Kontakta oss gärna för en visning! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakta Annonsör

Khai Truong
070-144 29 12
Khai@etableringspartner.se


Utvalda lokaler från Etableringspartner i Mälardalen AB i Irsta