Ödhumblagatan 15

Övrigt, 106 m2, Västerås, Irsta


I Irsta Företagspark finns nu möjligheten att hyra en verksamhetslokal om 106 kvm.
Lokalen är utrustad med en motordriven takskjutport samt med en separat entrédörr. Lokalen disponerar en öppen yta lämplig för lager eller verkstad med en väl tilltagen takhöjd, vilket möjliggör enkel lagerhantering. I bakkant av lokalen finns WC och dusch samt pentry. Lokalen har även ett entresolplan lämpat för kontorsplatser eller förvaring. Området är inhägnat med elektroniska grindar.

Området ligger strategiskt beläget vid E18 och i nära anslutning till infarten till Västerås stad och ca 5 minuter från Hälla handelscentrum . Irsta är en tätort i Västerås Kommun, belägen cirka 10 kilometer öster om Västerås Centrum.

Irsta Företagspark arbetar för att skapa en av Västerås mest attraktiva industriområden och målet är att bidra till hyresgästernas verksamhet och framgång. Företagsparken har ett geografiskt läge och ett lokalutbud som efterfrågas och intresset för området är stort.
Irsta Företagspark är ett växande område med aktörer som har både stora och små verksamheter. Några av företagen som är verksamma på området är SN Fordonsinredning, Svenska Stengruppen och Liebherr med flera.

Kontakta oss gärna för en visning! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakta Annonsör

Khai Truong
070-144 29 12
Khai@etableringspartner.se


Utvalda lokaler från Etableringspartner i Mälardalen AB i Irsta