Dokument

Årsta 76_2 - Del av plan 3 - Fastoffice Typ - 210902(1)

Fyrisborgsgatan 5

Övrigt, 11 - 47 m2, Uppsala

Representativ fastighet i mycket bra läge i Fyrislund.
Här finns rum mellan 11 och 47 kvm. Alla drifkostnader, nätverk och kaffe ingår i hyran. I lokalen finns 2 konferensrum och 1 samtalsrum som går att boka utan extra kostnad. Lokalen är nyrenoverad med exklusiva materialval. Både entré och kontorsrum öppnas med mobilen.
Mycket goda parkeringsmöjligheter finns i garage och utomhus i direkt anslutning till fastigheten. Här erbjuds även laddstationer för elbilar.

Omgivning

Fyrislund är ett område som kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. I området finns även handel, industri och kontor.
Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.

Service

I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, MediaMarkt, Rusta, Max med flera andra.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Axel Ward
08-56251703
Axel.Ward@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB