Stensätravägen 8

Övrigt, 2680 m2, Stockholm, Skärholmen

Ta chansen och hyr ett funktionellt höglager med tillhörande kontor samt personalutrymmen i ett logistiskt utmärkt läge!
Mer om fastigheten
Nu finns möjligheten att hyra ett funktionellt höglager med tillhörande kontor och personalutrymmen i ett logistiskt utmärkt läge! Lagret uppgår till ca. 1 736 m² och kontoret/personaldelen ca. 944 kvm.

Ytan har fyra inlastningsportar med stora rangerytor för svängutrymme och avlastning som även är lämpad för större lastbilar. Den invändiga takhöjden är strax under 6 meter. Här finns också en interntrappa som leder upp till lokalens entresol där en mindre kontorsdel finns.

Personaldelen som är i direkt anslutning till lagret har matsal med fullutrustat kök, ljusa kontorsrum i olika storlekar, mötesrum, konferensrum, förråd samt flertal toaletter. Ytterligare kontorsrum i varierade storlekar finns på övervåningen med tillhörande faciliteter såsom pentry, förråd samt toaletter.


- Lokalen blir vakant 2024-02-29. Tillträde kan ges tidigare vid en överenskommelse med befintlig hyresgäst.

Kontakta mig gärna för visning eller ytterligare info!

Planlösning
Vi anpassar gärna lokalen utefter önskemål, både gällande ytskikt och planlösning.

Bilplats
Mycket goda parkeringsmöjligheter precis intill fastigheten.

Service
Närservice finns i närliggande Sätra centrum som ligger med 5 minuters promenadväg bort.
Inom några minuters bilfärd finns även Skärholmen Centrum (SKHLM) med all tänkbar service och lunchalternativ från jordens alla hörn. Lite längre bort finner ni Kungens Kurva, IKEA, diverse banker, bensinstationer, hotell, vård etc.


Kommunikationer
I och med fastighetens läge så är närheten till både E20 och E4an påtaglig. Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten. Tunnelbanestationen Sätra nås på endast några minuters promenad. Röda t-banelinjen tar dig in till city på 20 minuter. Buss 163 passerar fastigheten. Med E4an i direkt anslutning är det även smidigt att ta dig med bil, ca 20 minuters körväg från centrala Stockholm. I närheten planeras "Förbifart Stockholm" som syftar till att knyta samman de norra och södra länsdelarna som medför att det geografiska läget förstärks ytterligare med än kortare restider.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se