Säterivägen 33

Övrigt, 148 m2, Stockholm, Bromma

Lokalen är ligger belägen i husets källarvåning med och har en entré på gaveln intill restaurangen några trappsteg ner från gatan. Lokalen har ljusinsläpp via glasbetongfönster. Lokalen har huvudsak öppen planlösning. Takhöjden är ca 2.23 m.

Observera att det inte finns någon lastport till lokalen och att det därför inte går att rulla in pallar eller dylikt. Lokalentrén ligger intill restaurangen några trappor ner.

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett idylliskt område med vackra kringliggande sekelskiftsvillor samt bostäder, kontors- och industribyggnader längs efter Mariehällsvägen.

Kommunikationer

Busshållplats Mariehälls kyrka ca 180 m från fastigheten där linje 112 (Alvik - Sundby - Spånga stn) och 113 (Blackebergs gård - Sundbyberg - Solna centrum) passerar. Det är promenadavstånd till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flygplats. Lokalen är även lättillgänglig för bilburna.

Service

Fastigheten är belägen intill Mariehällstorget med gym (Puls & Träning), ICA Nära, kemtvätt och restauranger. En indisk restaurang finns i huset och Bromma Blocks nås inom gångavstånd med all service du kan tänka dig. Det är även gångavstånd till Sundbybergs Centrum med ett gediget serviceutbud.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 318459