Ryssviksvägen 2

Övrigt, 205 m2, Stockholm, Nacka

Showroom/Lager i Citynära läge!
Nu finns det möjlighet att hyra en flexibel verksamhetslokal som kan nyttjas både som showroom och kontor med stora möjligheter att anpassa lokalen efter just era önskemål!

Lokalen ligger i direkt anslutning till fastighetens nyrenoverade entré med bokningsbara konferensrum och loungeytor som bjuder in till spontana möten mellan hyresgäster och besökare till fastigheten.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastighet med strategisk placering nära Värmdöleden väg 222 och med utmärkt skyltläge. Härliga gångstråk i närheten samt promenadavstånd till köpcentrum, båtklubb, m.m.

Närservice

På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från Slussen går ett flertal bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Övrigt


Byggår

1958

Våningsplan

5
Kontakta Annonsör

Helen Rundqvist
08-518 331 10
Helen.Rundqvist@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Nacka

Liknande lediga lokaler i Nacka