Kumla Gårdsväg 13

Övrigt, 500 - 2000 m2, Stockholm, Norsborg

Möjlighet att förhyra i en fastighet med bra ytor och med egen markport samt lasthiss!
Om lokalen
Tillfälle att hyra hela eller delar av stor lagerlokal med tillhörande kontor samt gemensamhetsytor på övre plan. Bra inlastningsmöjligheter via flertalet lastportar (höjd 2,8 m) i markplan och gemensam lasthiss till övervåningen vilket effektiviserar era logistikflöden. Perfekt för Er som letar efter en kombinerad lager- och kontorslokal med ypperligt läge och där ni enkelt kan lasta in och ut era varor.

Goda möjligheter att dela av ytorna i olika storlekar. Bifogad ritning illustrerar tänkt delning av lokalen och där kan ni se hur planlösningen kommer att se ut för respektive lokal. Här finns det även möjlighet för er att anpassa lokalens skick och disponering efter behov.

Parkeringsplatser finns att hyra utanför lokalen.

För den som hellre åker kollektivt ligger Alby tunnelbanestation drygt två kilometer bort, med bussar som går hela vägen ut till industriområdet.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!


Mer om fastigheten
Fastigheten ligger i Eriksbergs industriområde, mitt mellan Stockholm city och Södertälje. Området ligger intill E20 som erbjuder både goda förbindelser och ett stort serviceutbud. Här har du nära till att lunchrestauranger och butiker, på en plats med goda transportmöjligheter såväl till Stockholm city som ut i landet.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
010-603 93 45
mehrab.navabi@svenskahus.se


Liknande lediga lokaler i Norsborg