Dokument

Ritning 790 kvm - Förslag 1
Ritning 316 kvm - Förslag 4
Ritning 241 kvm - Förslag 3
Ritning 217 kvm - Förslag 2
Kista Bright

Finlandsgatan 10

Övrigt, 217 - 790 m2, Stockholm, Kista

För att lokalen ska passa ert behov, så anpassar vi den tillsammans med er innan inflyttning. I en kreativ workshop kommer vi fram till ändamålsenliga lösningar och detaljer som skapar just ert drömkontor. Det bästa av allt, detta gör vi utan att det behöver kosta er något extra.

Omgivning

I Kista Bright är känslan global, heterogen och stimulerande. När du flyttar hit hamnar du i händelsernas centrum, med grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.Det finns gott om garage & parkeringsplatser i området.

Kommunikationer

Kista Bright ligger i ett utmärkt kommunikationsläge. Åker du bil har du närhet till både E4 och E18, härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Förbifart Stockholm kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Kista Bright och Häggvik norr om Stockholm. När den är klar kommer det att ta bara 15 minuter från Kungens kurva med bil eller buss.
Kontoret ligger ca 350 meter från Akalla tunnelbanestation och det tar 20 minuter från T-Centralen. T-banan förlängs norrut till Barkarby station med tillgång till pendeltåg (2026) och till Nacka och Hagsätra söderut (2030).
Härifrån går även bussar mot Spånga, Mörby, Sollentuna, Vällingby & Jakobsberg.
För dig som tar cykeln till jobbet finns det cykelbanor i alla riktningar. Cykelvänlighet är något vi prioriterar och alla våra hyresgäster har tillgång till cykelparkering.

Service

I Kista Bright rymmer all tänkbar service som t.ex. receptionist, caféer, restauranger och konferenstjänster. Vårt nybyggda gym finner du på Finlandsgatan 10, här erbjuds våra hyresgäster möjlighet att träna kostnadsfritt i anslutning till sitt arbete. Gymmet är utrustade med löpband, cyklar, fria vikter, träningsmaskiner och en motionssal för mindre aktiviteter i grupp.
I närområdet finns fler restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatskedjor samt Good Morning Hotell.
Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som kostnadsfritt tar dig som hyresgäst till och från Kista Galleria på 5 minuter under lunchtid mellan kl. 11.00 - 13.00. I Kista Galleria hittar du 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys med bl.a. bowling & gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, vårdcentral, tandläkare och mycket mer.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Fredrik Backlund
+46-8-4023482
Fredrik.Backlund@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Kista

Liknande lediga lokaler i Kista