Blasieholmsgatan 5

Övrigt, Stockholm, City

I samma fastighet som lokalen ligger trivsamma Bistró Créme som passar utmärkt för såväl frukostmöten som representationsluncher eller varför inte en härlig sallad att ta med till kontoret. På gården som tillhör huset bygger vi under våren en trivsam innergård med grönska och platser för möten och rekreation.
Mitt emot ligger även B.A.R som är en omtyckt och populär restaurang.

Omgivning

Blasieholmen utgör en del av Stockholms finansdistrikt. En oas med lugn och ro, även om läget är mycket centralt. I närheten finns grönskan på Skeppsholmen och flera vackra promenadstråk längs Stockholms vatten bidrar till det trivsamma läget. På bara några minuters promenad når man Kungsträdgården och ett outsinligt utbud av butiker och restauranger.

Övrigt

Lokalen ytskicksrenoveras under våren för att vara färdigställd för inflytt till sommaren/hösten. Fastigheten har en stor gemensam takterrass för hyresgästerna att disponera. Sitter ni i denna fastighet har ni grönska och vatten runt knutarna och omgivningen består av representativa fastigheter. Utöver det har ni närheten till citys alla restauranger och ett obegränsat serviceutbud.

Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City