Dokument

Kv. Ringpärmen 5 - Plan 1 - Ytuppmätning illustrationsskiss - 230913

Bergkällavägen 34

Övrigt, 1352 m2, Stockholm, Sollentuna

Takhöjd är 3,35 mLager och kontorsbyggnad i fem våningsplan varav tre våningsplan har markportsaccess. Det ger denna fastighet en unik flexibilitet vilket uppskattas av moderna och progressiva företag. En tät fönstersättning gör att det finns ett väldigt gott ljusinsläpp i lokalerna.

Omgivning

Bredden är Sollentunas starkaste handels- och verksamhetsområde med ett utmärkt skyltläge och exponering mot E4:an. Breddens handelsplats erbjuder ett rikt utbud av både service och restauranger vilket gör området till en attraktiv arbetsplats.Stor parkeringsyta utanför fastigheten.

Kommunikationer

Arlanda flygplats ligger väldigt nära och det tar endast ca 15 min med bil. Bromma flygplats ligger inte mer än 30 minuter bort. Från centrala Stockholm är det både enkelt och behagligt att ta sig till Bredden endast 20 minuter med bil.
Busslinjerna 534 och 537 stannar hundrameter framför fastigheten. Med dessa bussar tar det 6 min till Rotebro Pendeltågstation, från vilken det tar 24 min med tåg in till T-centralen.

Service

Restaurang Bergkällan ligger ett stenkast från fastigheten. I riktning mot Bredden Centrum finns Pizzeria Mexicana och Mae Thai Express, samt MAX Burgers.
SATS gym och Sport o Fitness är etablerade i Bredden Centrum.
Bredden Centrum har också ett rikt utbud av detaljhandel samt andra typer av tjänster och vårdmottagningar.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Kontakta Annonsör

Magdalena Zalewska
08 562 517 71
Magdalena.Zalewska@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Sollentuna