Alströmergatan 39

Övrigt, Stockholm, Kungsholmen

Unik lokal om ca 409 kvm med industrikaraktär och i fastighetskomplexet Dykaren på Kungsholmen. Lokalen erbjuder kontorslandskap, tre rymliga konferensrum och två mindre mötesrum. Kök med stor social yta där ni har plats för biljard- eller pingsbord. Två små samtalsrum, 3 wc samt förråd. Bashyra ca 3.500kr/kvm och år. Lokalen ligger en trappa ner i fastigheten men är trots det luftig och ljus tack vare ljuset från atriumgården.

Förutom det perfekta läget finns dessutom tillgång till tre parkeringsplatser i garaget.

Som hyresgäst hos Humlegården har ni möjlighet att boka hjälp av en hantverkare med att t ex montera en TV, sätta upp hyllor, en whiteboard, eller kanske måla om en vägg.

Humlegården samarbetar med fullserviceföretaget Ryska Posten som utöver hantverksarbeten erbjuder ett flertal tjänster exempel inom event, bud och bemanning.

Omgivning

Härligt läge med närhet till både Fridhemsplan och mysiga omgivningar med fina promenadstråk längs Karlsbergskanalen. I huset ligger en trevlig lunchrestaurang och det finns flera andra alternativ alldeles runt hörnet. Bara ett kvarter bort ligger Västermalmsgallerian och i närområdet finns ett stort antal butiker, restauranger och kaféer.

Övrigt

Tre parkeringsplatser i det nyrenoverade garaget.

Kontakta annonsör
Ewa Hellströmer
072-32 32 384
ewa.hellstromer@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i Kungsholmen