Regementsgatan

Övrigt, 361 - 722 m2, Södertälje

Nyproducerade verksamhetslokaler i det växande logistiknavet Stockholm Syd
Stendörren utvecklar verksamhetslokaler i det populära logistiknavet Stockholmsyd. Lokalerna som beräknas bli färdigställda under oktober 2023. Här erbjuder vi moderna och flexibla verksamhetslokaler om ca 360kvm.

Lokalerna kommer att ha en fri takhöjd till balk på cirka 8 meter. Varje lokal kommer att utrustas med egen markport. I lokalerna finns ett entresolplan som kan användas som lager eller med fördel inredas som kontor och övriga personalytor.

Det finns oljeavskiljare invändigt i lokalerna.

Stendörren Fastigheter äger, utvecklar och hyr ut ”lokaler som gör skillnad”. Vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö. Vi vill utveckla en kommande byggnad med våra framtida hyresgäster som ser de möjligheter vi ser. Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Daniel Gall

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i växande Almnäs Industriområde - Stockholm Syd - Med mål att bli ett av Skandinaviens största industriområde. Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4 samt har tillgång till industrispår. Stockholm Syd är med sitt geografiska läge en viktig knytpunkt. Här finns etablerings- och expansionsmöjligheter för olika typer av verksamheter och vi förvaltar våra fastigheter långsiktigt med hänsyn till hållbarhet och miljö. Läs mer på stockholmsyd.se

Närservice

Med en kortare bilfärd når du Nykvarn eller Södertälje där ett större utbud av restauranger, serveringar och cafeer finns. Det finns ett hotell i området som troligtvis kommer att servera lunch i framtiden. På hotellet finns det även möjlighet att boka konferensrum.

Kommunikationer


Fastigheten nås lätt med bil via E4 och E20. Södertälje hamn ligger bara några km bort och Skavsta flygplats når du med bil på ca 50 min.

Övrigt


Byggår

2023
Kontakta Annonsör

Daniel Grönwall
08-518 331 00
daniel.gronwall@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB

Liknande lediga lokaler