Eskilstunavägen 7

Industri/Kontor/Lager, 104 - 658 m2, Nyköping, Centrum

Prisvärda och centrala kontors-, industri-, lager- och logistiklokaler intill E4an ca 1 timmes bilfärd från Stockholm.

I gamla mjölkcentralen i Oppeby är lokalerna fördelade på kontors-, industri-, lager- och logistiklokaler. Den ljusa och fräscha kontorslokalen om 368 kvm finns att hyra med möjlighet att hyra till lager, logistik och verkstadslokaler om 104 eller 185 kvm. Kontorslokalen har omklädningsrum med duschar.

Lokalerna ligger intill E4an och ett par minuter från Nyköpings centrum.

I fastigheten finns moderna ljusa kontor högst upp i fastigheten. Lager-, industri- och logistiklokalerna är anpassningsbara och kan användas för många typer av verksamheter. I dagsläget finns det 2 st omklädningsrum med flertalet duschar. Intill lokalerna finns lastkaj för bra in- och utlastningsmöjligheter. Fastigheten ligger cirka en timmes bilfärd från centrala Stockholm. Några minuter ifrån lokalerna finns ett utbud av affärer, gym och restauranger.

Kommunikationsmöjligheterna från fastigheten är goda med cirka en timmes tågresa från Nyköpings tågstation till Stockholms Central och ca 45 minuter till Norrköping.

Det finns en busstation på några minuters promenadavstånd från fastigheten. Från Nyköpings bussterminal går både stads- och landsortsbussar. Här finns det en bussar till Skavsta flygplats på ett par minuter samt flygbussar till T-centralen i Stockholm, Norrköping samt Linköping.

Skavsta flygplats ligger 7 kilometer från Nyköpings centrum. Härifrån kan du resa till drygt 50 olika destinationer ut i Europa.

Kontakta Annonsör

Oscar Unger
-
lokal@g-l.se


Utvalda lokaler från Glommen & Lindberg AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum