Norra Bulltoftavägen 65 A

Övrigt, 1177 m2, Malmö

Lokal i markplan med 1 110 kvm möjligheter. Här kan vi skapa ett fantastiskt snyggt och coolt kontor/butik/showroom efter era behov. Lokalen är delbar i ca hälften om inte hela ytan önskas. Handikappsanpassad entre . Det finns även inlastningsmöjligheter via port på baksidan av lokalen.
Varmt välkomna på visining!

Omgivning

Denna fastighet ligger precis vid Beijers park vilket ger dig möjlighet att ta en skön lunchpromenad.
Kort historik om parken:
Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer och 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor.
Källa: WikipediaParkeringsplats. Går att hyra.

Kommunikationer

Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Föredrar du fast parkeringsplats finns det möjlighet att hyra parkeringsplats inne på gården. Du slipper trassel och köer inne i Malmö till och från jobbet.
Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten. Denna busslinje går med täta mellanrum vilket gör pendlingen mycket smidig.

Service

I fastigheten finns livsmedelsbutik.
Är du i behov av mer shopping och riktigt stort utbud av butiker är du nära Värnhemstorget där köpcentrat Entré ligger. Där finns det gott om lunchutbud, frisörer och shopping.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Annika Sjöberg
040-653 25 01
Annika.Sjöberg@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB

Liknande lediga lokaler