Dokument

Gredelby_24_1_3(1)

Rubanksgatan 9

Övrigt, 190 m2, Knivsta

Denna lokalen, tillsammans med områdets intensiv utveckling som går i den snabba takten, gynnar ditt företag från dag 1. Perfekt läge för dig som är verksamt i Uppland. Fastigheten ligger intill avfarten från motorvägen. Förutom fräscha ytor, finaste utsikten och tillgång för dina kunder och medarbetare, får du fantastiska exponeringsmöjligheter.
Förutom denna lokalen kan vi erbjuda välexponerade, större markytor.Fantastisk skyltläge mot E4

Omgivning

Fastigheten är beläget vid avfarten från väg E4, med väletablerade företag som är verksamma inom detaljhandel, bilhandel, industri och tillverkning. Knivsta utvecklas snabbast i Riket. Kommunen prioriterar Ar området som har en viktigt roll i Knivstas expansions resaGott om parkeringsplatser som går att hyra.

Kommunikationer

Knivsta har en väl fungerande kollektivtrafik. Till Stockholm tar det inte mer än 30 minuter med tåg, till Arlanda 8 minuter. Till Uppsala tar det 10 minuter. Ar - bussterminal - ligger i närheten till fastigheten

Service

Knivsta Centrum erbjuder all service som önskas: livsmedelsbutiker, tjänster, restauranger mm. Fastigheten ligger nära den fina naturen. Här erbjuds aktiv tid på utomhusgymmet och elljusspåret. Knivsta Raw Motion i närheten erbjuder ny koncept inom träningen som passar de flesta självutmanare. Eller varför inte ta sina arbetskamrater och ta en runda på Galaxypadel som ligger en kvarts promenad från fastigheten? Allt som ni behöver för en lyckad arbetsdag.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Kontakta Annonsör

Andreas Ågren
08-562 517 25
Andreas.Ågren@fastpartner.se


Utvalda lokaler från Fastpartner AB