Tuvevägen 37

Övrigt, 522 m2, Göteborg, Hisingen

Lager-/verkstadsytor om 522 kvm med två portar, personalutrymmen med tre WC (varav ett HWC), duschar, omklädningsrum, förråd och kontor.

Lokalbeskrivning

Lager-/verkstadsytor om 522 kvm med två portar, personalutrymmen med tre WC (varav ett HWC), duschar, omklädningsrum, förråd och kontor.

Bra skyltläge och kundmottagning vid Tuvevägen som är en vältrafikerad led och som har goda kommunala anslutningar, med busshållplats inom kort avstånd.

Lokalen har två portar med måtten 3,6 x 3,6 meter. Takhöjden är som lägst 3,6 meter till underkant balk och upp till 5,2 meter som högst.

Det finns 11 tillgängliga P-platser utanför lokalen.

Vi hjälper nuvarande hyresgäst att hyra ut lokalen i förtid och det finns möjlighet till tillträde relativt snart.  

Det kan också finnas möjlighet att hyra ytterligare lager på 193 kvm med två markportar i angränsande lokal från 2024-10-01.

Omgivning

Tuvevägen 35 ligger centralt på Hisingen vid en vältrafikerad led med närhet till Hisingsparken, Sankt Jörgen Park och angränsande grönområde till fastigheten. Avståndet är kort till Backaplan med ett stort kommersiellt utbud.

Kommunikationer

Lokalen har ett fördelaktigt läge och är enkel att nå med bil samt kommunala medel, då det finns en busshållplats intill fastigheten. Fyra busslinjer trafikerar hållplatsen. Med linje 17 nås Hjalmar Brantingsplatsen på endast sex minuter och Nordstan på tolv minuter.


Fastighetsbeteckning

Tuve 1559
Kontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Hisingen

Liknande lediga lokaler i Hisingen