Marieholmsgatan 2

Kontor/Lager, 230 m2, Göteborg

Kontor- och lagerlokal på lättillgängliga Marieholmsgatan.

Om lokalen

Här erbjuds en kontors- och lagerlokal på Marieholmsgatan i Göteborg. Kallagret om ca 120 m² ligger på markplan och nås via egen port. Lagret ligger i direkt anslutning till kontorsdelen, som på sina 110 m² innehåller två kontorsrum, omklädningsrum, pentry och WC.

Det finns även möjlighet att hyra till markyta om du behöver mer utrymme. Det är även möjligt att dela upp ytan av kallagret. Slutförandet av Marieholmstunneln har ökat tillgängligheten till området ytterligare med enklare access till både E45 och E20. 

Mer om fastigheten

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg med närhet till välkända kontorsområdet Lilla Bommen. Här arbetar du i fantastiskt läge i ett expansivt område.

Fastigheten inrymmer både kontor, lager och uppställningsytor och har tre byggnader varav det är verksamhet i två av dem.

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Kontakta annonsör
Jessica Stenström
010-603 93 31
jessica.stenstrom@svenskahus.se


Kontakt

Jessica Stenström
Jessica Stenström
010-603 93 31

jessica.stenstrom@svenskahus.se

Fler lokaler för kontakt
Svenska Hus AB

Läs mer om Svenska Hus AB och deras 100 lediga lokaler

www.svenskahus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 307010

Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler