Smedsgränd 5A

Kontor, 364 m2, Uppsala, Forumkvarteret

Kontor i absolut nyskick vån 4/6 med egen terrass mot gågatan och Forumtorget.

I Forumkvarteret har vi byggt om kontorsvåningarna och skapat moderna kontor i nyskick med industrikaraktär. På våning 4 finns ett kontor, med anslutande terrass, ledigt och redo att anpassas efter kundens behov. Här sitter ni i en ljus lokal, eller ute på terrassen, mitt i city och med närhet till det mesta.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer utöver kontor, bostäder och gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om, Forumtorget har fått ny möblering och ett nytt uttryck med bland annat trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på gågatan och lugnet längst promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Centrala Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Kontakta annonsör
Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@atriumljungberg.se


Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Forumkvarteret